Fordybelsesdage

Fordybelsesdage “stille fredag”.

Datoer: Fredag 31.maj 2024

Tid: kl.9-16.00:

Mindfulness – Krop – Selvomsorg – Natur – Stilhed – Hjerte – Kontakt

Gennem en hel dag stilner vi sindet, fordyber vores meditations praksis og kontakten til hjerte, krop og natur.

“We are fascinated by the words – but where we meet is in the silence behind them” Ram Dass

Retreat dagene foregår på den skønne 4-længet gård, Vibe Økologi i Lejre.

Kroppen – Naturen – Stilheden – Hjertet – Nærværet – har det tilfælles, at de har deres eget ordløse sprog.

En stor del af dagen foregår i (guidet) stilhed, vi åbner op for givende kontakt og nærværende samtale om dagens oplevelser i sidste del af dagen.

Vi vil dagen igennem arbejde med meditation, kropsøvelser, energi, Selvomsorg, åndedræt, afspænding af nervesystemet, bevægelse og kontakt. Dagene kan variere i indhold.
Alle kropsøvelser kan tilpasses den enkelt. Da vi tilbringer dagen i stilhed, skal du have erfaring med meditation.

Tid: kl.9.00-16.00

Datoer 2024: Fredag 31.maj

Sted: Vibevadgaard, Blæsenborgvej 9, 4320 Lejre

Forudsætninger: Du har meditationserfaring og har enten deltaget på et af MINDFUL-U´s 8-ugers MBSR mindfulness hold eller har tilsvarende meditations- yogaerfaring. Kropsøvelserne kan tilpasses den enkelte.

Tilmelding og spørgsmål: beritlarsen@mindful-U.dk eller tlf. 26 17 09 55  – ved tilmelding bedes du skrive hvilken dag/e du ønsker og om du har deltaget på et af mine kurser. Hvis ikke så send et par linjer om din meditations og/eller yogaerfaring.

Pris: Kr. 950,- pr dag, pr deltager. Kr 850,- pr. dag for studerende og ledige. (For fradragsberettigede, selvstændige, virksomheder og organisationer Kr. 1.200,- plus moms).

Betalingfrist:  3 uger før eller ved tilmelding. Indbetales til kto.: 3409 12021690. Tilmeldingen er bindende, du er dog velkommen til at give pladsen videre til en anden, hvis du bliver forhindret.

Praktisk: Kom i løstsiddende tøj du kan bevæge dig i, medbring udetøj til dagens vejrforhold, medbring selv let frokost (der er køleskab). Der vil være te/kaffe og snack til pauserne. Der vil være yogamåtter og meditationspuder og stole til dem der foretrækker at meditere på stol. Vi følger aktuelle Corona regler hvilket uddybes på mail ved tilmelding.

Underviser: Berit Larsen. MBSR mindfulnss lærer fra Århus Universitet, Psykoterapeut MPF, Coach ICF og Bevægelsespædagog.