Udviklingsgruppe – “Liv i bevægelse”

Udviklingsgruppe – “Liv i bevægelse”

Dette årsforløb er for dig der hen over et år ønsker at fordybe din meditation/mindfulness praksis, øge kropsbevidsthed/energi/sanselighed, regulereing og forståelse af nervesystemet og det at være i kontakt med andre mennesker. For at deltage har du enten deltaget på et 8-ugers MBSR mindfulness forløb, eller har tilsvarende meditations- yogaerfaring. Gruppen er fyldt op, men skriv evt en mail for at blive sat på venteliste.

Har du en hjemmepraksis er dette også muligheden for regelmæssig supervision og at blive “holdt til ilden”.

Opstart: tirsdag 22.januar 2019 kl. 13.30-16.00 – derefter løbende opstart og mulighed for enkeltdage – Udsolgt!

Flere praktiske informationer længere nede på siden.

Udviklingsgruppe – “Liv i bevægelse” – et træningsforløb hen over et år.

  • Kroppen: meditation i bevægelse / kropsbevidsthed -glæde / åndedrætsøvelser / vække og forløse bioenergi i kroppen / sanselighed og accept af kroppen / afspænding, forståelse og regulering af nervesystem
  • Guidet siddende meditation
  • Pause med let forplejning
  • Proces opsamling – relation og kontakt
  • Supervision af meditations-og kropspraksis (nu og hjemmepraksis)
  • Evt. relevant teoretisk oplæg om mindfulness meditation – følger gruppens behov

 Gruppen ligger som udgangspunkt tirsdag andensidste uge i hver måned. Datoerne bliver lagt et år frem, der er forsøgt at tage hensyn til skoleferier. Der kan forekomme justeringer undervejs, hvor enkelte gange vil blive skubbet til en anden tirsdag. Dog altid samme tidspunkt på dagen og altid 11 gange på et år.

Datoer 2019: 22/1 – 26/2 – 19/3 – 23/4 – 21/5 – 25/6 – 27/8 – 24/9 – 22/10 – 19/11 – 17/12

Tid: kl. 13.30-16.00

Sted: Ros´Kilde Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Forudsætninger: Du har deltaget på et af MINDFUL-U´s  8-ugers MBSR mindfulness hold eller har tilsvarende meditations eller yogaerfaring.

Tilmelding og spørgsmål: beritlarsen@mindful-U.dk eller tlf. 26 17 09 55  – ved tilmelding bedes du skrive om du har deltaget på et af mine kurser, og hvis ikke et par linjer om din meditations -yogaerfaring.

Pris for et år af 11 mødegange: kr. 3.850.- for selvbetalere. Virksomheder og andre fradragsberettigede kr. 4.500 plus moms. (kr. 3.300,- for studerende og ledige). Enkeltgange koster kr. 450.- og indbetaltes ved tilmelding. (mulighed for ratebetaling, f.eks. halvårig eller andet).

Løbende optag i gruppen, også mulighed for at deltage enkelte dage. Målet er at opbygge en fast gruppe der mødes hver måned, med plads til “besøgende” hvis der er ledige pladser. Gruppen er udsolgt, men du kan skrive en mail og bliv sat på venteliste.

Betalingfrist:  3 uger før opstart  – på kto.: 3409 12021690

Praktisk Information: Kom i løstsiddende tøj og spis ikke et kæmpe måltid lige før undervisningen. Det vil være yogamåtter, meditationspuder og tæpper til alle.

Underviser: Berit Larsen. MBSR mindfulnss lærer fra Århus Universitet, Psykoterapeut MPF, Coach ICF og Bevægelsespædagog.