MINDFUL-Krop 4-ugers fortsætter forløb

MINDFUL-Krop 4-ugers fortsætter forløb.

På dette forløb har du mulighed for at fordybe og genopfriske din mindfulness praksis. For at deltage har du enten deltaget på et 8-ugers MBSR mindfulness forløb, eller har tilsvarende meditations- yogaerfaring.

Opstart: 22.august kl. 13.00-15.00

Flere praktiske informationer længere nede på siden.

4-ugers MINDFUL-Krop forløb for fortsættere af 2 timer.

  • meditation i bevægelse / kropsbevidsthed -glæde / åndedrætsøvelser / vække energi, flow og accept af kroppen / afspænding af nervesystem og krop
  • guidet siddende meditation
  • opsamling i runde

 



Alle øvelser tilpasses den enkelte. Smidighed, styrke og balance er ikke forudsætninger, men kommer når vi arbejder accepterende – i meditation med kroppen.

Datoer: 22, 29 aug. – 5, 12 sep.

Tid: kl. 13.00-15.00

Sted: Ros´Kilde Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Forudsætninger: Du har deltaget på et af MINDFUL-U´s  8-ugers MBSR mindfulness hold eller har tilsvarende meditations eller yogaerfaring. Kropsligt kan alle være med – se ovenfor.

Tilmelding og spørgsmål: beritlarsen@mindful-U.dk eller tlf. 26 17 09 55  – ved tilmelding bedes du skrive om du har deltaget på et af mine kurser, og hvis ikke et par linjer om din meditations -yogaerfaring.

Pris for 4-uger: kr. 1.400.- for selvbetalere. Virksomheder og andre fradragsberettigede kr. 1.700 plus moms. (kr. 1.300,- for studerende og ledige).

Betalingfrist:  3 uger før opstart  – på kto.: 3409 12021690

Praktisk Information: Kom i løstsiddende tøj og spis ikke lige før undervisningen. Det vil være yogamåtter, meditationspuder og tæpper til alle.

Underviser: Berit Larsen. MBSR mindfulnss lærer fra Århus Universitet, Psykoterapeut MPF, Coach ICF og Bevægelsespædagog.