Fordybelsesdage

Fordybelsesdage

Nye datoer kommer…

Mindfulness – Krop – Natur – Stilhed – Kontakt

Gennem en hel dag stilner vi sindet, fordyber vores meditations praksis og kontakten til hjerte, krop og natur.


Retreat dagene foregår i Glim i Lejre.

Kroppen – Naturen – Stilheden – Hjertet – har det tilfælles, at de har deres eget ordløse sprog.

En stor del af dagen foregår i (guidet) stilhed, vi åbner op for givende kontakt og nærværende samtale om dagens oplevelser i sidste del af dagen.

Du vil dagen igennem blive guidet igennem kropsøvelser, arbejde med åndedræt og energi i kroppen, afspænding af nervesystemet, siddende og gående meditationer, evt. meditationer og øvelser i naturen (earthing), sekvens med Zen praksis, etc. Dagene kan variere i indhold.
Alle kropsøvelser kan tilpasses den enkelt.

 

Tid: 9.00-16.00

Dato: Nye datoer kommer…

Sted: Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde

Forudsætninger: Du har meditationserfaring og har enten deltaget på et af MINDFUL-U´s 8-ugers MBSR mindfulness hold eller har tilsvarende meditations- yogaerfaring. Kropsøvelserne kan tilpasses den enkelte.

Tilmelding og spørgsmål: beritlarsen@mindful-U.dk eller tlf. 26 17 09 55  – ved tilmelding bedes du skrive hvilken dag/e du ønsker og om du har deltaget på et af mine kurser. Hvis ikke så send et par linjer om din meditations og/eller yogaerfaring.

Pris: Kr. 750,- pr dag, pr deltager. Professionelle samt fradragsberettigede (momsregistrerede) selvstændige, virksomheder og organisationer påregnes 25 % moms. (kr. 650,- pr. dag for studerende og ledige.)

Betalingfrist:  4 uger før dagen, indbetales på kto.: 3409 12021690. Tilmeldingen er bindende, du er dog velkommen til at give pladsen videre til en anden, hvis du bliver forhindret.

Praktisk: Kom i løstsiddende tøj du kan bevæge dig i, medbring udetøj til dagens vejrforhold, medbring selv en let frokost (der er køleskab). Der vil være yogamåtter, meditationspuder, tæpper til alle og stole til dem der foretrækker at meditere på stol.

Inklusiv i prisen: Let forplejning dagen igennem (frugt, snacks, drikke) medbring selv en let frokost.

Underviser: Berit Larsen. MBSR mindfulnss lærer fra Århus Universitet, Psykoterapeut MPF, Coach ICF og Bevægelsespædagog.